Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST: Koncert Guidopera med Farinelli

Dato
Mandag d. 23. maj 2022, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted
Rolighedsvej, Rolighedsvej 16, 1958 Frederiksberg C
Pris
250 kr.

Emils Reesens Farinelli er en dansk operette, der med stor munterhed beskriver sangens og musikkens opmuntrende og helbredende virk­ning. Den er skrevet i 1941 og er nok tænkt som en tiltrængt afveksling fra 2. verdenskrigs triste hverdag. Den er særdeles frit baseret på den historiske kastratsanger Farinellis liv og for­skellige tidligere dramatiseringer. Mange af de iørefaldende melodier er siden blevet folkeeje.

Guido Paevatalu har i samarbejde med titel­rolleindehaver Niels Jørgen Riis og kapelmester Leif Greibe bearbejdet Mogens Dams oprin­delige tekst til en mere nutidig version med et personligt islæt. Handlingen er et sprudlende drama om bortførsler, statskup, utroskab, rænkespil og sågar den spanske inkvisition – alt sammen uden at det nogensinde bliver rigtigt farligt. En forestilling med gennemslagskraft og masser af godt humør!

Medvirkende:
Niels Jørgen Riis, Guido Paevatalu, Signe Asmussen, Camilla Illeborg, Julie MeeRa Albertsen, Jasia Julia Nielsen, Emma Oemann, Mogens Gert Hansen, Teit Kanstrup, Josefine Andersson, Hans Lawaetz, Torleif Steinstø.

Kapelmester: Leif Greibe.
Instruktion og scenografi: Guido Paevatalu.

Man kan kan købe adgangskort via operafrederiksberg.dk
Det koster 250 pr. person.