• Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 3. februar 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Franske klange og melodier.
Josefine Weber Hansen, mezzosopran
Maria Steinaa, fløjte
David Bendix Nielsen, orgel
Koncerten byder på en bred vifte af fransk musik, lige fra Hector Berlioz’s romantiske sange i sangcyklen ‘Les Nuit d’Été’ til orientalsk inspireret musik fra Ravel’s Sheherazade og sjældent opførte duetter for sang og fløjte af komponisten Jacques Ibert.

Josefine Weber Hansen er studererende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium DKDM, har studeret et år på Eastman School of Music i New York, og modtog i 2018 De Københavnske Odd Fellow Logers Musikpris. Josefine er desuden fast kirkesanger i Skt. Thomas kirke.

Maria Steinaa er solistklassestuderende på DKDM og ved Hochschule Für Musik Theater und Medien i Hannover, hvor hun debuterer fra til sommer. Hun har vundet adskillige priser, bl.a. den prestigefyldte Léonie Sonnings Talentpris i 2014.

David Bendix Nielsen debuterede i oktober fra DKDMs solistklasse, har været ansat ved flere af Danmarks største kirker som Holmens Kirke og Roskilde Domkirke, og modtog sidste år ligeledes Léonie Sonnings Talentpris.

.

1 Kirken, Rolighedsvej 16, 1958 Frederiksberg, Danmark