×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 2. april 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:30

Sanger og komponist Kira Skov og forfatter Naja Marie Aidt har begge mistet en nærtstående. Med udgangspunkt i de værker, de som henholdsvis musiker og forfatter hver især har skabt, sætter de ord og lyd på tabet, sorgen, angsten - og kærligheden. Efter oplæsning og koncert er der en samtale med studiepræst Charlotte Grunnet om livet, døden og det, at kunsten kan være en måde at være i sorgen og skabe et fælles rum for andre, selvom det ikke fjerner smerten og ensomheden.

Folkekirken på Frederiksberg, Biblioteket Frederiksberg, Frederiksbergmuseerne, Musikhøjskolen og Teatret Riddersalen tilbyder kunstneriske oplevelser, der kan være med til at åbne for svære samtaler til gavn og virke for både skoler, institutioner og familier på Frederiksberg.  

Du kan blandt andet opleve en ny børneopera efter Cecilie Ekens børnebog V, rørende genfortællinger af Askepot og Brødrene Løvehjerte, kirkegårdsvandringer, New Orleans Jazz Begravelsesoptog, samtalesaloner om sorg, Til middag med døden og meget mere. Se hele programmet på: https://riddersalen.dk/omsorg/Sted
1 Kirken, Rolighedsvej 16, 1958 Frederiksberg, Danmark
Pris
Gratis