Torsdag d. 22. oktober 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00

HVAD NU HVIS?

Under overskriften HVAD NU HVIS? tager vi fat på de valg, som vi dagligt træffer og de ting, vi hver især sætter vores vilje ind på. Ved hjælp af fem små øvelser forsøger vi sammen at finde ud af, hvad vilje og valg er for noget og hvordan viljen kan påvirkes og måske ændres. Emnet er inspireret af den seneste og meget vedkommende udgave af magasinet Folk & Kirke. Her fortæller aktivisten Henrik Vindfelt, præsten Hanne Uhre, kokken Claus Meyer, soldaten Søren Sjøgren og flere andre ærligt og personligt om livets lette og tunge valg. Med dette temanummer åbnes mulighed for spændende samtaler om et væsentligt emne og det er oplagt læsning for studerende af alle slags. Vi begynder kl. 19.00 med et kort oplæg og vi slutter med et glas vin og en bid brød.

Tid: Torsdag 22. oktober kl. 19-21.00

Sted: Sct. Thomas Kirke, Rolighedsvej 16, 1956 Frederiksberg