Koncert: Vier ernste Gesänge

Fredag d. 28. maj 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Rolighedsvej 16, 1958 Frederiksberg C

Den norske basbaryton Martin Hatlo er uddannet ved Operaakademiet i København. Han har efterfølgende været solist ved bland andet Folkoperan i Stockholm og Den Norske Opera i Oslo. Martin er med sine dybe musikalske interpretationer en efterspurgt koncert- og oratoriersanger og er jævnligt solist i værker som Juleoratoriet, Johannespassionen og Messias. I sæsonen 2021/2022 kan han blandt andet opleves som Betto i Puccinis Gianni Schicchi ved den Norske Opera.

Ruben Munk tog diplom-eksamen som organist på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2005. Cembalostudier hos Lars Ulrik Mortensen og Christine Schornsheim i konservatoriets afdeling for tidlig musik. I november 2011 debuterede han fra Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums solistklasse på orgel. I 2017 og 2018 studerede Ruben kordirektion på Norges Musikkhøgskole i Oslo. Siden 2005 har han været organist i Gentofte Kirke, men er fra marts 2021 udnævnt som organist i Helligaandskirken på Strøget.